Helen Galletti di Cadilhac // Offenbach

Offen Haus

Through the development of the arrival city of Offenbach, the southern area of the city has been left neglected. The community needs to be reconnected; the solution is to create a space to combine the disparate communities, both indoor and outdoor. On site it was important to create a building that would be welcoming: a timber frame was selected to engage the park as well as act as a vertical garden. Rammed earth was utilised to harness a series of safe interior environments to deal with the joining of many communities.

 

WALL layout_FINAL

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s